Töitä tarjolla

 

Töihin nuorisotiloille?

 

Härmänmaan 4h-yhdistys etsii ohjaajaa Ylihärmän nuorisotiloille. Nuorisotilat ovat auki kolmena iltana viikossa (ma,ke ja pe-iltoina). Työtunteja kertyy n. 7h viikossa. Positiivisella,reippaalla asenteella pärjää pitkälle,mutta sosiaalialan koulutus on plussaa. Työhön valitun tulee esittää rikosrekisteriote,ja oltava vähintään 18v. Työ alkaa sopimuksen mukaan,mahd pian. Palkkaus alan tes.Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella tai laittaa suoraan spostia osoitteseen harmanmaa@4h.fi. Myös WA-viestit 0405246242.

Kerhonohjaajaksi?

 

Kiinnostaako kerhonohjaus? Onko sinulla tiedossa jonkin mukava aihe tai harrastus jonka ympärille voisi kerhon perustaa? Liikunta,kokkailu,airsoft,parkour tai vaikkapa nukkekodin sisustaminen?Tai onko sinulla kenties tiedossa paikka jossa ei kerhoa tällä hetkellä ole?

Oletko täyttänyt 14 vuotta?

 

Ota siis rohkeasti  yhteyttä ja kerro mistä tulet,mitä harrastat,ja jos sinulla on jokin idea minkä ympärille voisi kerhon perustaa.

Täytä alla oleva lomake ja kerro itsestäsi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen harmanmaa@4h.fi 

Lisätietoja voi kysellä Kirsi Siltamäki: 0405246242 (Myös WA).