YLEISTÄ

KAUHAVA KARTALLA

 

Härmänmaan 4H-yhdistys toimii 1.1.2009 syntyneen Kauhavan kaupungin alueella. Kuntaliitoksessa mukana olivat Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi ja Ylihärmä.

Härmänmaan 4H-yhdistys muodostettiin neljästä itsenäisestä liitoskuntien alueella toimivasta yhdistyksestä.

Yhdistyksellä on 3 toimipistettä: Kortesjärvi: Jääkärintie 80, Alahärmä: Härmäntie 18,sekä Kauhavalla :Fransuntie(. Yhdistykessä työskentelee tällä hetkellä toiminnanjohtaja sekä useita kerhonohjaajia. Yhdistys työllistää vuosittain n. 30 nuorta eri pituisissa jaksoissa.

 

 

YLEISTÄ YHDISTYKSEMME TOIMINNASTA.  

KERHOT: Härmänmaan 4H-yhdistyksen alueella on toiminnassa n. 30 kerhoa. Kerhot toimivat iltapäivisin heti koulun jälkeen sekä iltaisin. Osa kerhoista toimii myös kesäisin. Kerhojen teemoina on kotitalous, kädentaidot, eläimet, luonto ja ympäristö, liikunta ja leikit sekä ilmaisutaito.

KURSSIT: Ajokortti työelämään -kurssi, kädentaito-, kokkaus-, puutarhanhoito-, lastenhoito- ja lemmikkieläinkurssit

LEIRIT: Taideleirit Kortesjärvellä ja Kauhavalla, heppaleirit

TYÖLLISTÄMINEN: Kotipalvelu, kerhojen ja leirien ohjaus, nuorisotilavalvonta

RETKET: Kesäretki (vaihtuva kohde)

KILPAILUT: Hiihto-, yleisurheilu-, ja erilaiset kasvatuskilpailut

TAPAHTUMIA: Suvirock, Kauhava komiaksi -siivousviikko, Rantamajan lastentapahtuma, luontopolut, temppuradat, discot , naamiaiset, jne.  Lisäksi 4H-yhdistys on mukana monenlaisissa tapahtumissa vuoden aikana: Puukko- ja käsityöfestivaalit, Suvipäivät, Häjyylyt. Elotryskööt, Finsumäen markkinat, osallistuminen syys- ja talvilomaviikkojen  ohjelman tuottamiseen. 

KERÄYKSET: Puolukan vastaanotto marja-asemilla, lannoitesäkki- ja metallinkeräykset.

 

 

 

Risut&Ruusut

Kaikki tarvitsevat välillä palautetta kehittyäkseen. Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta kaikista toiminnoistamme: kerhoista, tapahtumista, kotipalvelusta sekä nuorisotilojen valvonnasta lähtien. Jos sinulla on kysyttävää ja haluat vastauksen niin, laitathan mukaan myös yhteystiedot.

Kiitos!