Yleistä 4h-kerhoista


ILOISTA JA MONIPUOLISTA TOIMINTAA, PARHAITA KAVEREITA JA YHDESSÄ VIIHTYMISTÄ! 


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Kerhot käynnistyvät viikolla 4.4H-kerhot ovat 6-12-vuotiaille suunnattua ohjattua pienryhmätoimintaa, jota ohjaavat koulutetut yli 13-vuotiaat nuoret ja aikuiset. 4H-kerho on mukavaa yhdessäoloa, rentoa puuhastelua, askertelua, pelailua tai vaikkapa retkeilyä. Kerhossa tapaat kavereita, opit uutta,ja pystyt myös itse vaikuttaa kerhon sisältöön. Kerhot kokoontuvat usein kerran viikossa tai kahdessa viikossa. 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa. Kerhot eivät kokoonnu syys- eikä hiihtolomaviikolla.

Kerhoihin ilmoittaudutaan yleensä etukäteen, mutta osaan kerhoista voi tulla suoraan paikan päälle ja ilmoittautua ohjaajalle.  Tarkasta tiedot kerhosi kohdalta. Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken kauden.Kokkikerhoista

Kokkikerhoissa leivotaan ja kokataan. Opitaan arkielämän perustaitoja, nähdään kavereita ja mikä tietysti tärkeintä: Syödään yhdessä! Lapset osallistuvat myös loppusiivoukseen, sekä lasten toiveet kerhon sisällöstä otetaan huomioon. Erityisiä taitoja ei tarvitse olla kerhon alkaessa. Kerhossa voi kuljettaa mukanaan pientä rasiaa.Jos kerhossa jää ylimääräiseksi ruokaa,pakataan se lapsille kotiin vietäväksi. Muistathan mainita jos lapsellasi on jokin allergia, tai erityistarve, jotta osaamme huomioida sen myös kerhossa. Pitkät hiukset voi kietaista ponnarille, sekä mukaan voi halutessaan ottaa esiliinaa tai huivia.